dinsdag 9 juli 2013

De woning ligt aan de rand van een zogenaamde suburbanisatie in een bosrijk gebied op ongeveer 3km van het dichtstbijzijnde en wonderschone stadje llagostera waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse behoeften. De Costa Brava ligt op ongeveer een half uurtje rijden evenals de middeleeuwse monumentenstad Gerona. Barcelona dat via het nabijgelegen kuuroord Caldes de Malavella, ook per trein bereikbaar is in ca 1 uur en dan de Pyrenee�n op ongeveer 2 uur rijden. Groot voordeel is verder dat op ca 20 minuten rijden Girona Airport een snelle verbinding met Nederland kent. Vanaf 29 april tot 30 oktober is er een lijnverbinding met het eveneens kleinschalige Rotterdam Airport.
In de directe omgeving kan men goed wandelen en fietsen. Op loopafstand is een publiek toegankelijk zwembad met bar, restaurant, terras en tennisbanen en is gelegenheid om paard te rijden.
Voor eventuele vragen kunt u altijd terecht bij vrienden die op het huisje toezien en u tevens wegwijs zullen maken bij aankomst.


huisje en directe omgeving
Het voor het overig eenvoudige huisje - behalve een magnetron en wasmachine is er verder geen luxe - beschikt over 3 slaapkamers met in totaal 5 slaapplaatsen, een ruime eetkeuken/ bijkeuken, 2 badkamers en een gezellige woonkamer met open haard. Rondom het huisje ligt een terras en grote bostuin. De prijs varieert van 350 tot 500 per week.
De perfecte plek om uit te rusten en te genieten van de natuur, de rijke Catalaanse cultuur en gastvrijheid.

huisplan


Het huisje beschikt over 3 slaapkamers met in totaal 5 slaapplaatsen, een ruime eetkeuken/ bijkeuken, 2 badkamers en een gezellige woonkamer met open haard. Rondom het huisje ligt een terras en grote bostuin.